СТАНДАРД life

Ажурирање

ТЕХНОЛОГИЈА

Signal во новото ажурирање носи поефикасно управување со податоците

Влатко Зорба
Најновата верзија на Signal за iOS (5.3.1) и Android (5.3.7) донесе голем број функции, како позадини во разговорите, анимирани налепници и дел „About“ на вашиот...