СТАНДАРД life

Лаптоп

КОМПАНИИ

Lenovo ја зацврсти водечката позиција на глобалниот пазар на компјутери

Влатко Зорба
Кинескиот производител на компјутери Lenovo во средата објави дека неговиот профит и приходите нагло се зголемиле во третиот фискален квартал, поттикнат од големата побарувачка на...