СТАНДАРД life

Вол Стрит

КОМПАНИИ

Вол стрит со мал пад, загрижува инфлацијата

На Вол стрит цените на акциите малку паднаа во вторникот, откако запишаа раст претходниот ден, бидејќи инвеститорите се претпазливи за зголемувањето на инфлациските притисоци во...