СТАНДАРД life

ден

Хороскоп

Еве кој ден во декември ќе биде најдобар за секој хороскопски знак!

Urednik
Декември е близу, а ѕвездите се усогласуваат за да му донесат посебен ден на среќа на секој хороскопски знак. Еве кој датум ќе биде најсветлиот...
ЕКОНОМИЈА

Недела ќе биде неработен ден, за кого ќе важи овој закон?

Берта Китинска
Недела да биде  неработен ден, оваа инцијатива по прелдог на ССМ беше приватена од страна на владата. Владата ја прифати иницијативата денот недела да биде...
ЕКОНОМИЈАКОМПАНИИ

Недела ден за одмор: Дел од маркетите одлучија, овој ден да биде неработен

Берта Китинска
Иницијативата за неработна недела веќе подолго време е актуелна во регионот, меѓутоа бројот на компании во секторот трговија кои го променија своето работно време за...