Стандард

Изолација

КОМПАНИИ

Изолација на Huawei: САД и Велика Британија промовираат јапонска опрема за 5G мрежи

Влатко Зорба
Владите на Јапонија, САД и Велика Британија ќе ја засилат соработката за промовирање на опрема и технологии развиени од јапонски компании во областа на 5G...
КОМПАНИИ

Стопанска комора: Како компаниите ќе работат втора смена за викенд кога забраната за движење почнува во 16 часот?

msp-admin
Како компаниите кои работат до 20 часот ќе реализираат втората смена ако се знае дека забраната за движење почнува порано, во 16 часот, јавно прашува...