Стандард

Лаптопи

КОМПАНИИ

Huawei бележи 715,69% годишен раст на испораките на лаптопи во Централна, Источна и Северна Европа

Влатко Зорба
2020 година се покажа како клучна година за растот на компјутерскиот сектор, во кој Huawei објави раст од 715,69% на годишно ниво во регионот на...
ТЕХНОЛОГИЈА

Huawei ги претстави лаптопите MateBook X Pro (2021), MateBook 13 (2021) и MateBook 14 (2021)

Влатко Зорба
Huawei веќе ги откри своите планови за изградба на екосистем од големи размери на уреди кои работат со HarmonyOS. Кинескиот производител ќе продолжи да инвестира...
КОМПАНИИ

ОКТА со донација на лаптопи и заштитни маски ќе го поддржи образовниот процес во Општина Илинден

msp-admin
ОКТА донираше 30 лаптоп компјутери и 10.000 заштитни маски, со цел да се помогне непреченото одвивање на наставата во основните училишта на територијата на Општина...