Таг : Месечина

Забава МАГАЗИН

Јапонски милијардер бара жена која ќе патува со него до Месечината

Милијардерот Јусаку Маезава дал оглас во кој бара жена која би патувала со него во вселената. Маезава е Јапонец, има 44 години и е првиот...
Забава МАГАЗИН

Што ќе им донесе помрачувањето на месечината на хороскопските знаци

Елена Даскалова
Помрачувањето на месечината, кое ќе се случи денеска, на 10 јануари, особено ќе влијае врз сите хороскопски знаци, поради тоа што е прво помрачување во...
Забава МАГАЗИН

Полна месечина во знакот Близнаци – очекувајте го и невозможното

Елена Даскалова
Полната месечина ќе настапи на 12 декември, во знакот на Близнаци. Тоа е последната фаза на месечината пред помрачувањето на Сонцето на 26 декември. Ова...