СТАНДАРД life

Музика

ТЕХНОЛОГИЈА

МАСК САКА ДА ЈА ИСКОРЕНИ ДЕПРЕСИЈАТА: Чипови ќе пуштаат музика директно во мозокот

msp-admin
Милијардерот Елон Маск тврди дека неговата компанија „Neuralink“ работи на поврзување на човечкиот мозок и компјутерите, што ќе овозможи стримнг на музика „директно во мозокот“....
ТЕХНОЛОГИЈА

Amazon лансира бесплатен стриминг на музика и за Android, iOS и Fire TV

msp-admin
Amazon објави дека ја проширува својата бесплатна услуга за стриминг на музика, која вклучува реклами и веќе нема да биде достапна само преку уредите Alexa....