Стандард

Париз

КОМПАНИИ

Париз даде зелено светло за комерцијална имплементација на 5G во градот

Влатко Зорба
Градскиот совет на Париз ја усвои повелбата за мобилни телефони. Документот беше издаден по голема консултација со граѓаните, која беше спроведена есента минатата година. Според...