Стандард

КОМПАНИИ

КОМПАНИИ

Роботите се закануваат на 200.000 работни места во банкарскиот сектор во следната деценија

msp-admin
Технолошката ефикасност ќе доведе до најголеми кратења на работни места во историјата на банкарската индустрија во САД. 200.000 позиции се очекува да бидат погодени во...
КОМПАНИИ

Тим Кук: Ние секогаш се стремиме кон најниски можни цени

msp-admin
Извршниот директор на Apple, Тим Кук ја продолжува својата турнеја низ Европа, додека дава интересни интервјуа за различни аспекти од работењето на компанијата. На пример,...