Стандард

состанок

ЕКОНОМИЈА

Одложен состанокот со потенцијалните катарски инвеститори во Вардар

Влатко Зорба
Состанокот со инвеститорите од Катар, кои треба да инвестираат во најтрофејниот македонски клуб Вардар, се одложува, дознаваме од наши извори. Тој требаше да се одржи...
ЕКОНОМИЈА

НУК: Комплетно обесштетување, ако се донесе одлука за целосен локдаун

Ангела Веселиновска
НУК доби покана од Министерот Венко Филипче за присуство на двајца претставници на состанокот на Комисијата за заразни болести. За време на состанокот НУК понесе...
ЕКОНОМИЈА

Финансиските друштва ќе ги разгледаат годишните резултати

Денес преку Зум платформата, ќе се оддржи презентација за постигнатите резултати од годишното истражување на пазарот на финансиски друштва, во организација на Асоцијацијата на финансиски...