СТАНДАРД life

Фитнес

Фитнес

Останете во форма без теретана: Водич за вежбање дома

Urednik
Вежбањето дома стана сè попопуларно, особено за време на пандемијата. Удобно е, практично и може да биде исто толку ефикасно како одењето во теретана. Со...