Стандард

Навики

БИЗЛАЈФ

10 навики кои откриваат дека сте пораснале во сиромашно семејство

Влатко Зорба
За жал, не сите луѓе можат да го наречат своето детство среќно. Некои од нив имаат проблеми со семејството, други – со своите врсници или...