Стандард

Трговци

КОМПАНИИ

Трговците се „гушат“ во непродадена облека, кој би можел да профитира од тоа?

Влатко Зорба
Некои трговци се обидуваат да продадат барем дел од залихите, но поголемиот дел од облеката ќе заврши во ѓубре. Затоа, бизнисот на компаниите за рециклирање...
АНАЛИЗИ

Трговците во Европа се борат да ги преживеат блокадите

msp-admin
Во овој период од годината, Јенс Бегешке обично се подготвува да ја продаде својата палета на рачно изработени фенери од хартија на клиенти кои ги...