Стандард

Турција

АНАЛИЗИ

Дилемата на Фолксваген: Бизнис или морал?

msp-admin
Фолксваген се надева дека конфликтот во северна Сирија брзо ќе заврши со цел да се нормализира бизнисот, напиша ФАЦ во коментар за можната инвестиција од...
КОМПАНИИ

Фолксваген ја одложи одлуката за изградба на фабрика во Турција

msp-admin
Автомобилскиот концерн Фолксваген ја одложи одлуката за изградба на фабрика во Турција, во момент кога Анката спроведува операција во Сирија, јави весникот „Ханделсблат“, повикувајќи се...