Стандард

Автомобили

ЕКОНОМИЈА

Бошков: Паѓа увозот на половни автомобили

Берта Китинска
Кога се разговара за пари освен домашниот буџет се преиспитувате и што автомобил да купите. Се повеќе старите возила остануваат како „крнтии“ на плацевите без...
ЕКОНОМИЈА

Европскиот пазар на автомобили забележа пад за 7,5 отсто во јануари

Европскиот пазар на автомобили забележа пад за 7,5 отсто во јануари, најмногу поради регулаторните измени, притоа силен пад претрпеа француските производители. Групата Рено (со Алпин,...
ТЕХНОЛОГИЈА

ВИДЕО: Што се случува кога со голема брзина ќе поминете преку лежечки полицаец

msp-admin
Возачите често не ја намалуваат брзината на лежечките полицајци поставени на улиците, чија цел е токму спротивното, оние кои не ја прилагодуваат брзината да го...