Таг : ВатсАп

МАГАЗИН Технологија

Поради сигурносна грешка на WhatsApp, вашиот број е јавно достапен

Кристина Денесовска
WhatsApp е една од најпознатите апликации за разменување на пораки ширум светот, а во истражувањето кое го спроведе Duesche Welle, откриен е сериозен сигурносен пропуст...
Технологија

Kако да скриете дека сте прочитале порака на ВатсАп

Stefanija Kuzmanovska
Ако не сакате некој да знае дека сте ја прочитале неговата порака на ВатсАп, тогаш имате среќа. Оваа опција лесно може да се исклучи, пишува...
Технологија

WhatsApp нема да работи на постари смартфони со Android и iOS од 1 февруари

Влатко Зорба
WhatsApp е водечка апликација за комуникација која активно ја користат стотици милиони корисници ширум светот. Една од најголемите предности во однос на нејзините конкуренти е...