Стандард

Рак

ЕКОНОМИЈА

Митковски: Канцерогените фискални ленти итно да се забранат како во ЕУ

Влатко Зорба
Од 1 јануари годинава во Европската Унија, стапи на сила забраната за употреба на штетната хемиска материја Бисфенол А или БПА присутна во термичката хартија...