Таг : Голдман Сакс

Компании и пазар

Голдман Сакс со препорака: Не инвестирајте во биткоин

Американската инвестициска банка Голдман Сакс во извештајот пред клиентите изјави дека нема намера да инвестира во криптовалути како што е биткоин. Стратезите на Голдман посветија...